Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur Ren biodiesel

Biodiesel är ett alternativt bränsle som används för att driva bilar, motorcyklar och andra maskiner. Den består av feta oljor, såsom sojabönolja. Den är tillverkad genom en raffinering teknik som kallas transesterifiering, där en alkohol, såsom metanol, tar ut glycerinet från fet olja för produktion av biodiesel bränsle. Städa och tvätta din biodiesel bränsle kräver några grundläggande material och mätinstrumenten för att låta dig veta när bränslet är ordentligt rengjorda. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Gummihandskar
monteringsblocken
behållare med en ventil
Airline slang
Bucket
Vatten Flighter Cork
plast gallon kannor
Plast 16-ounce koppar
Aquarium luft sten
akvarium luftpump med minst 3 watt
Rope
Timer
Potential vätgas (pH) remsor

Visa fler instruktioner
1

Sätt på skyddsglasögon och gummihandskar.
2

Placera behållaren jämnt på monteringsblocken. Anslut flygbolaget slangen till behållarens ventil och placera den andra änden i en hink. Testa din slang genom dumpning vatten i behållaren. Se till att det rinner ut genom ventilen in din hink. Dumpa ut ditt test vatten och försegla röret med en kork.
3

mäta mängden biodiesel bränsle du rengöra genom att dumpa den i plast gallon kannor. En gallon motsvarar 128 fluid ounces. Mät alla bränslen som inte fyller en plast gallon kanna med plast 16-oz. koppar. Tally den totala mängden bränsle i uns. Dela den siffran med 2 för att se hur mycket vatten som behöver läggas till din bränsle för att rengöra den. Till exempel, om du har 2.000 uns av biodiesel bränsle, behöver du 1.000 gram vatten.
4

Dumpa biodiesel bränsle i behållaren. Tillsätt vatten försiktigt till ditt bränsle. Släpp en sten akvarium luft in i blandningen. Knyt en pump akvarium luft till din behållare med rep. Placera den över din blandning, vilket gör att den inte är nedsänkt. Anslut den till ett fungerande eluttag och slå på den. Din blandningen kommer bubbla.
5

Ställ in timern. Blandningen ska bubbla i minst tre timmar, men inte mer än sex timmar, enligt Green-Trust.org. Vatten bubblor kommer att rengöra genom att fästa till tvål och andra föroreningar och sjönk under biodiesel bränsle. Vatten kommer också att samla in under ditt bränsle.
6

Stäng av pump akvarium luften och dra ut den. Avlägsna korken ur slangen och tappa ur vattnet från botten av din blandning i en hink. Stoppa denna process flera gånger genom att sätta korken tillbaka in i ditt flygbolag slang för att kontrollera hur mycket vatten du har dräneras med 16-oz. koppar. Sluta när du är nära att dränera så mycket vatten som du lägger i. Till exempel, om du lägger 1.000 gram vatten i din behållare, och du har tömt 998 gram av det, sluta dränering.
7 < p> Testa pH kranvatten med pH-remsor, sedan använda remsorna för att testa pH-värdet i avloppsvattnet. PH för ditt kranvatten måste vara lika med den för din dränerad vatten för rengöring skall vara fullständigt. Till exempel, om ditt kranvatten pH är 7,1, behöver din avrunna vattnet pH vara 7,1. Upprepa steg 3 till 6 så många gånger som behövs för att få rätt pH. Du kan behöva upprepa processen minst tre gånger för att få rätt behandling, enligt Green-Trust.org.
8

Lägg syra till den avrunna vattnet och kontrollera dess pH-värde med en av pH-remsor. Vattnet är redo för bortskaffande när dess pH är 7. Dumpa vatten i en kloak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134529.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.