Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Smart Car Electric Conversion Info

Daimler AG : s Smart bil har satt nya standarder för bränsleekonomi sedan den infördes i Europa 1997 och i USA under 2008 . Vissa gröna tänkande förare har insett att den smarta s lilla storlek gör den idealisk för konvertering till en bil som inte använder något bränsle alls , det vill säga en elbil . Direkt från tillverkaren

I slutet av 2010 införde smarta en helt elektrisk modell på den amerikanska marknaden . Denna bilens elmotor genererar 30 kW och 41 hästkrafter från ett batteri som ligger under golvet , så att den inte inkräktar på passagerar-eller lastutrymmet . Den uppnår en rad av 84 miles och kan laddas från ett vanligt eluttag . Räkna med att betala $ 599 per månad i 48 månader för att hyra en.
Nyckelfärdiga Konverteringar

Några elbil konvertering företag säljer kompletta , nyckelfärdiga omvandlingar . Kunden tar en bil till konvertering företag , som sedan gör allt arbete för att ta bort bilens förbränningsmotor och ersätta den med en elmotor . Kostnaderna varierar från $ 24.900 för en uppgradering av ägarens befintliga bil till $ 40.000 för en helt ny elektrisk Smart konvertering .
Gör-det - själv-kit

hembyggda elektriska konverteringar kan kosta allt från $ 1.000 till $ 20.000 , beroende på finess . De dyraste omvandlingar har moderna litium - jon-batterier , medan gör-det - självare på en stram budget kan även använda en elmotor dras från en gammal gaffeltruck .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134557.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.