Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur att destillera använd motorolja

Distilling motorolja är inte något att göra på ett infall. Återvinning använd motorolja är en bransch som generellt går oerhörd, men det krävs. När motorolja används, oxiderar det, späder och bildar skadliga slam som samlar hårda metaller från slitage i en bilmotor. För att återanvända denna olja, biprodukterna måste hanteras korrekt. Vatten avlägsnas, är föroreningar destilleras, och oljan renas för användning igen. Saker du behöver
använd motorolja
Vakuum destilleriet torkfilmindunstare
vätebehandlare
Visa fler instruktioner
1

Placera den använda motorn olja i ett vakuum destillatören. Destillatören är utformad att avlägsna vatten från använd motorolja. Generellt samlar använd motorolja ungefär 5 procent vatten - det interagerar med olja och skapar skadliga slam
2

Samla upp oljan och flytta provet till torkfilmindunstare; detta kommer att rensa ut. av föroreningar, hårda metaller, biprodukter, och tillsatser. Detta kommer att ge rensas olja.
3

vätebehandla den klargjorda oljan genom att värma den till 700 grader Fahrenheit. Maskinen kommer också kondensera oljan genom att tvinga det till nästan 1100 psi (pounds per square inch). Detta återinför kolväte i oljan och omvandlar den till "hög kvalitet" basolja.
4

Kombinera kvalitet lager med rengöringsmedel, anti-skummedel och ett dispergeringsmedel för att återskapa den olja du sätter in din personbil. Dessa tillsatser hålla oljan från att skada din motor och ge din bil en längre livslängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/133924.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.