Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man använder JP5 Istället för JP8

Förkortningen " JP " står för " jet drivmedel . " JP5 och JP8 är flygbränsle gjorda främst från fotogen , eller JP1 . Var och en av de övriga jet drivmedlen har en kombination av tillsatser , inklusive anti - frätande och oxiderande . Dessa bränslen är inte begränsade till luftfarten. De också har godkänts som alternativa bränslen för alla typer av kompression - motor fordon , och används ibland i stället för DS - 1 för markfordon samt flygplan . Instruktioner
1

Kontrollera att du för tillfället använder JP8 istället för en annan petroleumdestillat för bränsle i din tändning förbränningsmotor .
2

Gör en platsundersökning av de troliga temperaturer bränsle kommer att utsättas för i lagring och transport. JP5 och JP8 är väsentligen identiska , förutom i sina freezepoints och minsta krutdurkar . Den lägsta flampunkten för JP5 är 60 grader Celsius . Det är mycket högre än den 38 - graders Celsius flampunkt för JP8 . Fryspunkten för JP5 är -46 grader Celsius jämfört med -50 grader Celsius flampunkt för JP8 .
3

Säkra nya bränsletillförseln .
4

Begin använda JP5 istället för JP8 . Inga ändringar på din flygplan eller fordon är normalt nödvändig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134770.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.