Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur till Öka bränsle körsträcka med väte Injection

Väte utforskas som ett alternativ till petroleumbaserade bränslen. Forskare har funnit att tillsätta vätgas, med väte injektion, till det befintliga bränslet kommer att göra bensin bränna mer effektivt. Väte injektion i förbränningsmotorer patenterades 1920 och har genomgått förändringar sedan dess. Vätgas är bättre för miljön och ökar bränsle körsträcka av fordonet också. Saker du behöver
Hydrogen insprutningssystem
Visa fler instruktioner
1

Observera bränsle körsträcka på din bil för att fastställa hur mycket du tror att du kan öka med hjälp av vätgas injektion . Forskare har kunnat göra tre fordon som får 100 miles per gallon med hjälp av vätgas injektion, men dessa resultat är inte typiska. En Saturn SL1 med väte boost får mellan 50 och 60 mpg, vilket är vanligt.
2

köper ett system vätgas injektion som kan läggas till din bil. Den H2GO är ett exempel på en anordning som är anpassningsbar till de förbränningsmotorer kolvarna i alla fordon, inklusive de 250 miljoner fordon (bilar, husvagnar, motorcyklar) i USA ensamt. Vätgasen insprutningssystemet kommer att mata små mängder väte och syre som behövs in i motorns luft-modul.
3

Kontrollera med tillverkaren av fordonet innan du installerar systemet väte injektionen för att se till att det inte ogiltig inte garantin av fordonet. Under fordonet Warranty Act av 1974, bör garantin för ett fordon förbli i kraft, eftersom vätgas injektionen förbättrar prestanda på fordonet. Men detta kan variera med varje tillverkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134487.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.