Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man gör Nitro Fuel

Vem som helst kan ha den coolaste och snabbaste radiostyrd bil genom att göra nitro bränsle. Men ha i åtanke att det inte kommer att bli lätt alls. Nitro bränsle har fått sitt namn från en av sina tre viktigaste ingredienserna, nitrometan. De andra två är olja och metanol. Enligt Nitroengine, är att ha viss kunskap om bränslet rekommenderas innan det arbetar med det. Göra nitro bränsle är en rolig uppgift, men det kräver tålamod och professionell hjälp från en radiostyrd bil mekaniker och /eller entusiast. Instruktioner
1

Research turboladdare ordentligt, eftersom detta är en mycket utmanande ämne.
2

Välj en turboladdare som har en effektnivå som passar utformning och vikt avsedda nitro-drivna radiostyrd bil. Att välja fel turbo kan resultera i svårigheter att styra bilen.
3

Anslut lustgas injektion mekanismen till turboaggregatet. Det rekommenderas starkt att du använder den medföljande bruksanvisningen. Var mycket försiktig eftersom vissa av de sammansättningsdelar är liten.
4

Anslut bränsleledningen till turboaggregatet, återigen med ledning av den medföljande bruksanvisningen. Använd de små stabiliserande banden (threadlocks) för att fästa ihop dem.
5

Montera laddaren enligt designen av bilen. Anslut laddaren till insugningsröret och avgasröret header. Den insugsgrenrör är ansvarig för att luft och bränsle till cylindrarna hos motorn. Avgassystemet header är ansvarig för insamling av avgaser avfall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/133943.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.