Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Global Warming Fakta om bilar

Vi använder bilar och andra fordon att resa till och från våra destinationer, oavsett om det är till jobbet, skolan, för shopping, eller för sociala sammankomster och semestrar. Moderna resor bekvämligheter har tagit sin tribut på den naturliga miljön, spyr föroreningar i atmosfären på så höga nivåer att miljön inte kan hålla upp tillräckligt för att återhämta sig. Vår mest praktiska form av transport - bilen - har en stor roll i orsakerna till den globala uppvärmningen i vår miljö. Identifiering

Koldioxid är en av de viktigaste komponenterna av växthusgaser. Luftföroreningar orsakar högre nivåer av fukt ackumuleras i luften, och därefter växthusgaser fastna i dessa fukthalter bildar en osynlig värme filt. Effekten av detta fenomen ökar atmosfäriska temperaturer nära jordytan, vilket orsakar den globala uppvärmningen.
Betydelse

växthusgaser frigörs från bilavgaser kvar i atmosfären under år innan de nivåer minskar, så dess inverkan på den globala uppvärmningen kommer att bestå en tid, även om bilavgaser omedelbart minskas.
Fun Fact

USA ensamt står för 45 procent av koldioxidutsläppen belastningen på miljön från dess bilindustrins produktion av låg bränsleeffektivitet fordon.
ren bil Lagar

Kalifornien var den första staten att passera en lag om att stävja utsläpp av växthusgaser från bilar. Kaliforniens Clean Car lag har uppfyllt sin del av oppositionen, men är 13 andra stater itu med dessa miljöbil standarder samt
minskade utsläpp

begränsa mängden körning. genom samåkning, kan cykla eller gå minskar kraftigt bilavgaser, eftersom en medelstor bil ensam kan släppa över 10.000 pund. av koldioxid till atmosfären.
Förebyggande /Solution

välja fordon med hög bränsleförbrukning kan minska mängden utsläpp från bilar som släpps ut i atmosfären. Den initiala investeringen kan vara ganska dyrt, men du kommer att spara över tid, samt effektivt bidra till att minska effekterna av den globala uppvärmningen på miljön.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134020.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.