Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

De positiva effekterna av hybrider på miljö

Kombinera en traditionell förbränningsmotor med batteriet och du har en hybrid. Denna form av fordon växer i popularitet som allmänheten blir mer medvetna om miljöfrågor. Använda konventionellt bränsle för att starta motorn och kör igång, hybridfordon växla sedan till batteriet, laddning genom kinetisk energi. Genom att göra detta de utsläpp som görs av motorn - koldioxid, kolmonoxid, kväveoxider och kolväten, enligt Hybrid-Car.org, minskas betydligt. Detta är den vanligaste formen av hybrid, men de kan också vara kombinationer av två eller flera kraftkällor som vind, sol, arbetskraft och många andra. En minskning av utsläppen

Experter på båda sidor av klimatdebatten gör motsägelsefulla påståenden om effekterna av utsläppen fordonsgas, men det finns inget tvivel om att minskade växthusgaser kommer att leda till renare luft. Hybridbilar hjälpa gå mot detta mål genom att producera mindre växthusgaser samtidigt som de kör på elektrisk kraft.
Mindre fossilberoende

Fossila bränslen är ändliga, och utvinna dem är blir allt svårare. Genom att använda hybrid maskiner efterfrågan på fossila bränslen kommer att minska. Stigande gaspriser har hjälpt till att underblåsa en ökad hybrid försäljning, enligt National Public Radio. Mindre efterfrågan på olja skulle kunna leda till att företag skär färre hörn för att ge billigt bränsle och därmed kunna minska risken för katastrofala oljeutsläpp. Minska efterfrågan på fossila bränslen kommer att innebära att mindre mark måste avsättas för gruvdrift och borrning, som tar en vägtull på miljön även utan olyckor.
Utbildning Om ekologiskt ansvar

mer vanliga hybridbilar blir, desto mer kommer vi att lära sig om de effekter de har på miljön. Endast med ytterligare information kommer de fulla fördelarna för miljön bli känd. Mer hybridbilar inte bara experter med mer information men också kan hjälpa till att utbilda allmänheten om den inverkan de produkter vi använder kan ha på miljön och hur man kan bli mer miljömedvetna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134431.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.