Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur graderar polyuretanskum

polyuretanskum unika linjära polymera material gjorda av karbamatgrupper molekylära grupper som produceras genom kemiska reaktioner. Polyuretanskum har funnit breda tillämpningar i byggandet av möbler, frysar, byggnadsisolering och även som kärnmaterialen av isolatorer i hushåll. Dessa skum har ett brett spektrum av kemiska och mekaniska egenskaper som demonstrerar deras mångsidighet, vilket ökar deras användning i olika områden. De kan användas som både stela och flexibla skum. Till klass polyuretanskum, i princip du kommer att leta efter styrkan i dess kemiska och mekaniska egenskaper. Instruktioner
1

Test av polyuretanskum för seghet. Om det inte smular lätt och inte absorberar någon fukt det är ett bra betyg. Kontrollera att polyuretanskummet är flexibel och kan återhämta sig snabbt från kompression. Om det inte har dessa egenskaper, är det låg kvalitet.
2

Testa polyuretanskum för densitet, vilket uttrycks som vikt per volymenhet. Höggradig polyuretanskum bör vara inom intervallet 28-34 kg/m3 i densitet. Denna låga densitet möjliggör konstruktion av lätta och styva föreningar såsom de som används i flygplan och motor fästen. Om den har en högre densitet än detta, är det låggradig polyuretanskum.
3

Testa polyuretanskum för värmeledningsförmågan. Se till att den har mycket låga ledande nivåer. Bibehållandet av värme och skydd av ett fryst eller kyld miljö är en av polyuretanskum s användningsområden.
4

Testa polyuretanskum för styrka. Högkvalitativ polyuretanskum bör vara stark nog att använda i olika applikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134463.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.