Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur du ändrar en bil att köra på naturgas

Ändra en bil från bensin för att köra på komprimerad naturgas (CNG) kan vara en bra investering för både din pocket bok och miljön. Huruvida detta är en bra idé för din bil beror på många faktorer såsom märke och år för din bil, finns skattelättnader, och antalet centra CNG bränsle i din region. Federala och delstatliga lagar som täcker avgasreningssystem på bilar är mycket strikta. Det är olagligt för bilägare att konvertera en bil till naturgas själva. Endast mekanik godkänts av EPA kan installera dessa kit. Instruktioner
1

Välj mellan en full konvertering till naturgas, eller en hybrid (bi-fuel) konverteringssats som kommer att låta bilen köra på antingen naturgas eller bensin. Forskning är ett måste. Viktiga faktorer i detta beslut är antalet CNG tankställen som finns i din region, och om du planerar att göra några längdåkning resor, där de inte kan vara någon CNG bränslepåfyllning stationer alls.
2

Identifiera en EPA-godkänd konverteringssats för din bil och en uppskattning av priset för kitet. Priset kan vara så lågt som $ 2.000.
3

Lokalisera en EPA-godkänd mekaniker som kan installera satsen i din bil och få en uppskattning för installationen. Du kan göra detta genom att söka lokalt, eller genom att fråga tillverkaren av kit för en lista över mekaniker i ditt område som har tillstånd att använda sina kit. Kostnaden för installationen kan också vara så lågt som $ 2.000.
4

Bestäm om du ska vara berättigad till någon federal eller statlig skattelättnader för att konvertera din bil, inklusive skattelättnader enligt Energy Policy Act från 2005 , vilket kan kompensera det mesta av kostnaden för konverteringen.
5

Beräkna långsiktigt sparande, eller långsiktiga kostnader, för omvandling. Först, uppskatta antalet år du planerar att hålla din bil och multiplicera med de pengar du förväntar dig att spendera på CNG bränsle årligen. Lägg till detta nummer kostnaden (efter skatteavdrag) för att konvertera din bil. Från denna summa, dra av det belopp du skulle förmodligen spendera på bensin under samma antal år. Bränslen skiftar, så tänk på att det nummer du uppskattar idag knappast kommer att vara exakt.
6

Köp satsen CNG konvertering passar din bil och ta den till EPA-godkända mekaniker för installation. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134459.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.