Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur du hittar CNG tankstationer

Komprimerad naturgas (CNG) är en av de renaste-bränning alternativa bränslen för fordon, enligt US Department of Energy. Byrån har tillagt att även få bilar finns med denna teknik och med 2010, kan du i efterhand bensin och diesel fordon att använda CNG. Efter att ha säkrat en bil som använder detta bränsle, kan din nästa utmaning att hitta en bensinstation som säljer det. Instruktioner
Alternativa bränslen och Advanced Vehicles Data Center
1

Besök hemsidan för US Department of Energys alternativa bränslen och Advanced Vehicles datacenter med hjälp av länken i Resources.
2

Markera rutan bredvid "Compressed Natural Gas" på "Basic Station Search" fliken.
3

Ange ditt postnummer i rutan till höger på sidan, och välja en radie runt det område där du vill söka efter bensinstationer. Radien kan vara upp till 500 miles.
4

Tryck på "Get Results" knappen för att returnera en lista med stationer i ditt område. Om inga resultat visas, bredda din sökning radie och köra en ny sökning.
5

Anmärkning om stationerna är offentlig eller privat när du granskar listor. Om notering för en offentlig station konstaterar att en kort nyckel krävs, ring platsen med det nummer som anges för att få mer information.
CNG Priser
6

Besök hemsidan för CNG Priser hemsida och ange ditt postnummer i rutan i övre vänstra delen av sidan.
7

Tryck "Go" för att skapa en karta som visar stationerna i ditt område .
8

Använd verktyget Zooma ut för att se hur långt du bor från närmaste bränslepåfyllning plats Om inga stationer visas efter din sökning. Genom att klicka på det pris som visas kan du se adressen av stationerna på kartan.
CNG Nu
9

Besök hemsidan för CNG nu, och hovrar över de "Fordon" rubrik.
10

Välj "Kontrollera CNG Priser och adresser."
11

Ange ditt postnummer i rutan på nästa sida som laddas, och tryck sedan på "Sök". Om inga stationer visas på kartan, zooma ut för att se de som är närmast dig. Svävar över priset grafiken som visas på kartan kan du se de stationer adresser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/133993.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.