Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man bygger en bubblare vätgas en bil

Vätgas är extremt brandfarlig. Om motorn skulle slå igenom insugningsröret medan väte läggs till förgasaren eller spjällhuset, kommer en explosion inträffa. Denna explosion kan mata tillbaka in i din elektrolysör och spränga sönder allt ditt hårda arbete. Den bubblare som installeras mellan elektrolysören och motorn är en viktig säkerhetsanordning som fungerar som en flash suppressor för att förhindra skador på elektrolysören enheten. Saker du behöver Billiga 2-tums diameter PVC-rör
2-tums PVC gavlar
PVC primer
PVC lim
1/4-tums vakuum slang
1/4- tums vakuum passande
1/4-tums diffusor
Grov stålull
1/4-tums borr
Drill
Visa fler instruktioner
1

Skär ett 6-tums lång bit av 2-tums diameter röret. Rengör utsidan av röret med stålull, belägga utsidan med primer och ställ det åt sidan för att torka. Rengör en av röret mössor med stålull och belägga insidan med primer. Spread PVC lim på insidan av locket och tryck fast locket på röret.
2

Borra två hål i den återstående PVC locket. Skjut 1/4-tums vakuum beslag i hålen och skruva fästmuttrarna på rördelar från insidan av locket. Skär en bit av 1/4-tums slang 5 inches lång och skjut den på en av de beslag på insidan av locket. Skjut en diffusor akvarium till den andra änden av vakuum linje.
3

Fyll i PVC-rör med vatten, 3/4 av vägen fullt. Sätt i vakuum slangen och diffusorn i röret. Packa stålull in i toppen av röret runt slangen och skjut locket på slangen för att slutföra monteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134328.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.