Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur testar jag HHO Gas Mätarställning?

HHO (aka knallgas eller "Browns gas") generatorer har varit en källa till stridigheter sedan de första pionjärer i slutet av 1960. Dessa enheter använder hög strömstyrka el för att splittra vatten till dess konstituerande atomer, syre och väte. Då införlivad i en motor, fungerar denna knallgas som både en kompletterande bränsle och katalysator, teoretiskt möjliggör mer grundlig förbränning och öka körsträcka. Det är ingen tvekan om HHO gas i sig kommer att öka körsträcka, men generatorn cellen kräver el för att fungera. Denna el kommer från generatorn, som hämtar sin kraft från vevaxeln. Det enda sättet att avgöra om den extra körsträcka vunnits från brinnande HHO gas är tillräckligt för att kompensera effekten förlorad genom att producera el är att testa installationen under kontrollerade förhållanden. Saker du behöver
Massor av bensin
Visa fler instruktioner
Testa Miltal
1

hitta en 24-timmars bensinstation nära en interstate off-ramp, företrädesvis en där det är lite trafik när som helst på dagen. Återgå till den macken sent på natten, när du är osannolikt att stöta på andra fordon på motorvägen. Fyll din tank upp vid pumparna med vanligt bränsle.
2

Kör på motorvägen, och välj ett inställt avstånd av minst 40 till 50 miles, och stannar vid en annan bensinstation för att tanka. Accelerera på en långsam, kontrollerad hastighet, och ange din farthållare vid 5 mph under hastighetsgränsen. Går lite långsammare kommer att hålla dig i rätt körfält, eliminera variabler orsakade av passerande och inbromsningar. Helst bör du behöver inte röra gasen eller bromsen tills du når din förutbestämda exit.
3

Fyll tanken upp som du gjorde innan, notera den exakta mängden bränsle som används i gallon. Få tillbaka på Interstate, och kör tillbaka till den första bensinstationen. Accelerera på exakt samma sätt, och ange din farthållare med samma hastighet.
4

Fyll din bensintank, och notera den exakta mängden bränsle som används i liter, och lägga till det i figuren du fick i sista bensinstationen. Vid denna punkt kommer du att ha en tvåvägskommunikation genomsnittet för bränsle körsträcka, vilket hjälper till att eliminera faktorer som vindriktning, vindhastighet och topografi.
5

Upprepa proceduren, denna gång med HHO generatorn påslagen. När du har din tvåvägs genomsnitt för HHO generator, jämför det med den första siffran för att se hur din körsträcka påverkades.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134389.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.