Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Om Vätgas Operated Cars

vätgasbilar är fordon som är konstruerade för att arbeta på vätgas energi. Bränsleceller eller en förbränning av väte motor finns två alternativ för att driva vätgasdrivna fordon. Energibärare

Vätgas är inte en energikälla utan en bärare av energi. Vätgas som bränsle för att driva fordon är fortfarande under utveckling eftersom det är svårt att korrekt använda den energi som finns inom vätgas.
Bränsleceller

Bränsleceller i ett vätgas fordon driva den automatiska genom att ha syre och väte passerar över två elektroder, som i sin tur producerar elektricitet, vatten och värme. Denna energi används sedan för att driva en elmotor. Behövs för att isolera vätgas för bränslepåfyllning ändamål
Effektivitet

En enorm mängd energi, och eftersom väte kan hittas i olika källor (t.ex. gas eller olja), är bränslet bara så rena som källan som producerade vätgasen.
Förvaring

förvaring av flytande väte kan vara osäkert om fordonet inte har möjlighet att låta en del av bränslet avdunstar. Denna avdunstning av bränsle kan orsaka en bil att förlora upp till hälften av dess bränsletillförsel inom ett par veckor.
Kostnad

vätgasproduktion är opraktiskt för att möta bränslepåfyllning människors behov idag. Bränsleceller är dyrare jämfört med andra typer av underblåser alternativ och vätgas använder bara 75 procent av sin makt när den tillverkas av andra bränslen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134182.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.