Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Om Magnetic Green Energy

När fler amerikaner lära sig om globala klimatförändringar och deras egna koldioxidavtryck på planeten Jorden, det finns mer betoning på att söka efter renare sätt att utvinna energi. Magnetisk grön energi är en föreslagna metoden för att utnyttja och producera energi med hjälp av vindkraft och Magnetics. Detta grönare och renare form av energi har potential att förändra hur vi lever och hur vi utnyttjar de naturliga element utan att skada oss själva eller vår omgivning. Beskrivning

Magnetisk grön energi bygger på vindkraft, men på ett mer effektivt sätt än konventionella generatorer vindkraft. Magnetisk energi använder ett system av neodym, eller "sällsynta jordartsmetaller", magneter som inte förlitar sig på el. Sällsynta jordartsmetaller magneter är permanenta, till skillnad elektromagneter, som försämras med tiden.
Funktion

Magnetisk grön energi använder sig av systemet "sällsynta jordartsmetaller" magneter för att driva vinden turbiner. Vertikalt placerade blad i ett vindkraftverk Byt kullager används i konventionella turbiner och sväva ovanför maskinens bas. Väl i drift, bladen samlar vindkraft, skapa en mer tillförlitlig energikälla eftersom det finns lite att ingen friktion.
Funktioner

Vindkraftverk den mest kända typen av magnetiskt-grön energi kraftverk. Liksom konventionella vindkraftverk, är dessa vindkraftverk konstruerade så enorma torn som har vertikala blad. Under 2006
Möjligheter

var Maglev vindkraftverk infördes i Peking vid VINDKRAFT Asien utställning. Dubbat en superpowered vindkraftverk, utnyttjar Maglev vindkraftverk vindar vid så låga hastigheter som 1,5 meter per sekund för vindar över 40 meter per sekund, vilket ger en gigawatt kraft. En turbin kan generera tillräckligt med energi för att leverera 750.000 bostäder. Maglev byggs i Kina. Ett företag i Arizona, MagLev Wind Turbine Technologies, planerar att bygga en liknande vindkraftverk i USA, potentiellt leverera energi för mindre än ett öre per kilowattimme.
Fördelar

De potentiella fördelarna med magnetisk-grön energi vindkraftverk är enorma. Först, de är rena. De skulle vara mer effektivt och tillförlitligt, vilket minskar problemen med föroreningar och global klimatförändring. Det andra, skulle de kräver mindre kostnader i byggande och underhåll. Tredje, eftersom en magnetisk grön vindkraftverk skulle generera en enorm mängd energi, skulle elnät kräver inte hundratals byggas, som konventionella vindkraftverk. Detta minskar behovet av stora mängder mark.
Varning

Många experter är skeptiska, delvis på grund av att tekniken bakom dessa turbiner har inte helt förklaras. Det finns ett antal av tvister fastställs inom fältet om huruvida sådana system kan fungera. För tillfället finns inga magnetiska systemet används som en form av grön energi. Men förespråkarna tror att det bara är en tidsfråga innan magnetisk grön energi effektivt kan utnyttjas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134019.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.