Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Kan jag installera en generator i min bil?

Generatorer installeras i bilar för att öka motorns effektivitet genom att tillhandahålla medel för renare, mer kraftfull förbränning. De flesta generatorer använder elektrisk ström som redan finns i din bil och produceras av generatorn för att skapa syre och gaser väte som matas in i motorn tillsammans med injicerad luft. Detta skapar en renare och mer kraftfull brännskada när bränslet gnist insidan av kolvkammaren. Vätgasgeneratorer

Du kan installera en vätgas generator, men dina val kan vara begränsad.

Det enklaste sättet? Ta bilen till en professionell och få dem att installera generatorn för dig, men det finns några proffs som installerar vätgasgeneratorer eller skulle veta hur.

Du kan prova att bygga din egen vätgas generator och installera det själv, men detta kräver omsorg och kunskap om både teknik och kemiska processer i väte enheten. Så gör en själv kan vara opraktiskt.

Din troliga lösningen är att köpa en vätgas nätet generator kit. Dessa kit innehåller allt du behöver för att ställa in vätgas generator tillsammans med instruktioner. Dessa kit kan kosta runt $ 100, och du kommer att behöva åtminstone några fordonsindustrin erfarenhet att fästa beslagen korrekt.

Vätgas generatorer behöver också ett visst mått av underhåll, inklusive påfyllning sina vattenreserver och se deras anslutningar hålls tight. Om du inte installerar en generator, dessa intermittenta underhåll är mycket viktigt och måste alltid göras i tid.
Installera en generator

Ett vanligt problem när du installerar en väte generatorn är att bestämma läget. Generatorn bör sättas nära motorn, men den kan inte störa eventuella andra komponenter och kan inte sitta ovanför de andra motordelar. De flesta bilar har en plats där det kan passa - konsultera en professionell mekaniker, eller sök efter din bilmodell på nätet och forskning potentiella platser Generator Review

Vissa motorer har helt enkelt inte tillräckligt med utrymme för att passa en vätgas generator.. Om så är fallet, kan du installera generatorn nedanför motorn nära ett hjulhus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134248.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.