Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur att delta Trafikskolan

Om du har valt att delta i trafiken skolan, finns det några saker du kan göra för att förbereda sig för klassen. De flesta skolor kommer att ge dig en lista med krav och objekt som du behöver ta med dig, tillsammans med eventuella manualer du måste läsa. Instruktioner
1

Anmäl dig för trafik skolan tidigt. I stora städer, kan klasser fylla upp snabbt och småstäder kan bara erbjuda dem en gång i månaden eller mindre. När du registrerar dig, tillhandahålla all nödvändig information på en gång, så det inte blir några förseningar.
2

Låt skolan veta om du tar en klass för att minska poäng, som en del av ett domstolsbeslut eller som ett sätt att rengöra din post och minska försäkring poäng. Detta kommer att hjälpa trafiken skolan för att välja den lämpligaste programmet för dig och för att förbereda rätt slutförande certifikat.
3

fram i tid. De flesta kurser kvar ett genomsnitt av åtta timmar och inte tillåter för sent och oplanerade avbrott. De flesta lektioner hålls på helgerna så att arbetande människor att delta utan att missa arbete. Andra hålls under två dagar.
4

Bring vatten och snacks. Beroende på var du deltar i undervisning, kanske du inte har tillräckligt med tid att kliva ut ur byggnaden för att hitta kaffe eller något att äta under raster. Eller bekräfta i förväg om ett café finns på plats.
5

Sitt nära nog till instruktören att du kan höra honom utan avbrott. Många av de människor som deltar trafiken kurser är inte där för att verkligen lyssna, så kommer behöva ta itu med viskande, studenter flyttar runt och pipande mobiltelefoner. För att verkligen förstå vad som händer, anländer tidigt och välja det bästa sätet tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149696.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.