Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man hittar en Trafikskolan

Om du har fått order att delta i en trafik skola, hitta rätt trafik skola för dig kan vara en mödosam uppgift. Men det finns många vägar som kan hjälpa dig att hitta en som bäst passar dina behov. På mindre än ett par timmar, bör du kunna både hitta en trafikskola och registrera klasser. Instruktioner
1

be domstolen eller ämbetsverk som beordrade dig att delta trafiken skolan. Ofta kommer de att ha en lista över trafiken skolor i ditt område. De kan oftast antingen faxa information till dig, eller bara ge dig en lista med telefonnummer.
2

Titta i din lokala gula sidorna för avsnittet om trafik skolor. Det bör finnas ett antal listor i ditt område. Hitta en nära dig, och ringa för att se om de har en öppning och hur mycket de tar betalt. Ring runt för att hitta det bästa erbjudandet.
3

Ta en online-kurs trafik skola på Trafficschool.com istället för att gå till en traditionell trafik skola. Kontrollera att kursen kommer att ge dig kredit i ditt tillstånd. Med online-trafiken skolor, behöver du inte lämna ditt hus, och det är oftast det billigaste alternativet.
4

Fatta ett beslut, och snabbt registrera klasser. Det är oftast en tidsgräns för när du ska ha slutfört trafik skolan. Om du går bortom den punkten, kan du bedömas ytterligare böter och straff.
5

Få ett intyg eller annat pappersarbete som verifierar att du har slutfört trafik skolan. Fila certifikatet med domstolen för att bevisa att du har deltagit i trafik skolan, så att din post kan noteras därefter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149692.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.