Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man startar en Trafikskolan

Om du är intresserad av att öppna din egen trafik skolan, du är i tur. Det har aldrig funnits fler chanser för en framgångsrik karriär som en trafik skola instruktör eller ägare än de är nu. Med fler och fler förare går i skolan som ett sätt att minska poäng och undvika mer allvarliga påföljder, kan detta visa sig vara ett otroligt framgångsrikt företag. Instruktioner
1

Leta efter en franchise om du behöver lite vägledning eller om du inte har erfarenhet att starta på egen hand. Många trafiken skolor, särskilt de som erbjuder on-location klasser, underleverantör till småföretagare i utbyte mot antingen en handpenning eller en liten andel av resultatet. Detta är en bra affär om du väljer en stor skola, eftersom detta kanske kan erbjuda remisser.
2

Kontakta din lokala handelskammaren för att ta reda på reglerna om nya företag i ditt område. Förutom att registrera ditt företag med ett officiellt namn, kan du behöva skaffa en Tax ID-nummer, få ett separat bankkonto eller fyll annat pappersarbete att göra processen laglig.
3

hitta kvalificerade instruktörer. Särskilt i början, är det viktigt att ha människor som vet hur man ska hantera stora grupper av studenter och förstå reglerna för trafiksäkerhet och förordningar stad, för att kunna få ett namn och rykte.
4

Skaffa alla nödvändiga kursmaterial från DMV eller ditt fadderföretag. Mest trafik skola behöver en serie av artiklar innan de börjar, inklusive en tillgänglig plats för klasser (komplett med stolar, en tavla och en projektor eller stor skärm). Du kommer också att behöva några officiella videor som ska visas för eleverna och är officiellt krävs som en del av instruktions-processen.
5

Överväg starta ett online-trafiken skolan om man vill göra sig av med en Många av de på plats kostnader. Medan du kommer att behöva investera en betydande summa för att starta (främst på en professionell hemsida), kostnader försvinner nästan efter den initiala investeringen. Dina huvudsakliga kostnader efter hemsidan är uppe kommer att vara för reklam och nätverksarbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149698.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.