Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur dragrace Cars

Dragracing har varit en mycket populär bil sport för många år. Sedan dess tidiga år, har dragracing gjort många förändringar, bland annat görs olagligt på gatorna. Nu dragracing måste göras på en dra remsan gjord speciellt för sporten. Detta garanterar säkerheten för förarna samt säkerhet åskådare njuter tävlingarna. Lär dig att dra racerbilar och utmana dina vänner till en tävling på en bana nära dig. Instruktioner
1

Lär dig hur man gör en utbrändhet i bilen innan du drar upp till spåret. En utbrändhet hjälper värmer upp däcken och kan göras rätt innan kö vid startpunkten på banan. De flesta dra remsor har en person med en vattenslang i det område som kommer att spruta vatten på framsidan av din bil. Dra upp så att din drivande däck (framdäcken för framhjulsdrivna bilar, bakdäcken för bakre bilar fyrhjulsdrift) finns i vattnet. Fortsätt att göra en bränna ut i några sekunder för att värma däcken. Uppvärmda däcken hålla sig till spåret och möjliggöra en bättre, snabbare start.
2

Dra upp till mellanlagringsområdet efter gör en burn out. Mellanlagringsområdet är precis innan granen. Julgranen är montern av gult, rött och grönt ljus vid startområdet i spåret. Titta på lamporna på trädet. Den röda lampan kommer att vara på, men uppmärksamma de bästa två gula lampor. Dessa är de mellanstationer lampor. När dina framhjul är på rätt plats, kommer båda dessa lampor tänds.
3

få bilen klar så snart båda mellanstationer lampor är gula. Håll din vänstra fot på paus och din rätt på gaspedalen, hålla din motor varvade på några tusen varv. (Om du kör en standard, håller kopplingen nere och hålla bilen på första växeln samtidigt sätta höger fot på gasen. Banan är platt och bilen rullar inte.) Så snart din motståndares mellanstationer lamporna tänds, den andra lampor kommer att förändras och loppet börjar.
4

Var beredd att börja medan du tittar på lamporna. Så snart både din motståndares mellanstationer lampor och dina lampor mellanstationer är tända, kommer de båda gula lamporna tänds, följt av det gröna ljuset. Du bör ta bort foten från paus och tryck på gasen så fort den sista gula lampan lyser upp, vilket kommer att få dig att lämna startlinjen precis som den gröna lampan tänds. Det är en perfekt start.
5

Kör så fort du kan, växling om du behöver i en manuell bil, hela vägen förbi mållinjen. Låt inte upp innan mållinjen. Börjar sakta ner så att du kan sluta före slutet av spåret. De flesta spåren har ytterligare minst 1/8 av en mil efter mållinjen så att du hinner stoppa.
6

Avsluta banan genom den avsedda öppningen i sidoväggen. Detta kommer att leda dig till en liten väg och en monter där du kommer att överlämnas din tid slip med din tid, mph och din reaktionstid på startlinjen. Nu är du klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149647.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.