Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man hittar en defensiv körning klass

Att ta en defensiv körning klass är ofta det enklaste sättet att få en trafik biljett ogillas eller spara pengar på dina försäkringspremier. Att hitta en defensiv körning klass är lätt om du har tillgång till telefon eller internet. Instruktioner
1

Bestäm vad du letar efter i en defensiv körning klass. Om du behöver den klassen för att få en trafik biljett ogillas, kontakta din domstol papper att ta reda på vad bevisbördan. Om domstolen säger att du behöver ett intyg för att bevisa att du avslutat klassen, se till att klassen du väljer frågor sådant intyg.
2

Bestäm om du tar kursen personligen eller nätet. Om du väljer att gå kursen på nätet, se till att din trafik domstol eller försäkringsbolag accepterar online-kurser som giltig.
3

Ring domstolen, om tillämpligt. Det ofta kommer att ha en förteckning över godkända lokala leverantörer av in-person klasser. Stopp av domstolen och plocka upp i listan, eller ladda ner den om möjligt.
4

Kontakta ditt försäkringsbolag, om tillämpligt. Försäkringsbolagen håller ibland en lista över önskade defensiv körning leverantörer och kan skicka dig listan eller hänvisa dig till en webbsida för att hämta det.
5

Sök på nätet för defensiv körning leverantörer i ditt område. Prova "defensiv körning" + din stad namn på personer klasser, eller "defensiv körning" + "online" för online klasser. Var noga med att läsa alla tillgängliga recensioner eller kolla med Better Business Bureau för att se till att företaget är legitimt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149703.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.