Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en Toyota Highlander Hybrid 4WD

Toyota Highlander 4WD Hybrid är en medelstor SUV. Det korrekta sättet att bogsera Highlander skulle vara med en full-size bogsera släpvagn som kommer att stödja Highlander med alla fyra däck från marken. Bogsering din Highlander detta sätt kommer att bidra till att hålla miles bort av däck och motor och stoppa några andra oönskade skador medan du drar Toyota Highlander. Du kommer också att behöva se till att dragfordonet och släpvagnen har arbetat bromsanslutningarna. Saker du behöver
bogsera fordon
Tow trailer
hänglås anslutningar
Broms
Axle remmar
Ratchet remmar
Visa fler instruktioner
1

tillbaka dragfordonet till släpvagnen och koppla släpet till dragkroken på dragfordonet. Anslut bromsen anslutningar på trailern till anslutningarna på dragfordonet. Lås släpvagnen till dragfordonet, med hjälp av ett hänglås.
2

sänka lasten ramper på baksidan av släpet och kör Toyota Highlander på släpvagnen. Kontrollera att Highlander är centrerad i mitten av vagnen.
3

Wrap en axel rem runt nedre länkarm på främre högra sidan. Anslut ena änden av spännbandet till axeln bandet, med kroken på änden av spännbandet. Dra den motsatta änden av spännbandet till vänster sida fästpunkten på golvet för släpvagnen och ansluta kroken på detta ändamål till förankringspunkten på släpvagnen. Upprepa för vänster sida. Dra spärrhaken banden så att en halv tum av slack i banden. Banden ska göra en X form.
4

Upprepa steg tre för bakaxeln.
5

Stäng alla fönster och dra åt parkeringsbromsen på Toyota Highlander . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148337.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.