Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man överför ett fordon Plate till en ny bil i Indiana

The Bureau of Motor Vehicles är den myndighet i Indiana som utfärdar och reglerar fordonens licens. När du har en giltig licens plattan och du vill överföra registreringsskylten till en ny bil, har Bureau of Motor Vehicles tillgång online kan du använda för att ge presidiet med det nya fordonet registreras. Om du väljer att inte göra överföringen på nätet, kan du även besöka en av de lokala kontoren i ditt område för att slutföra överföringen registreringsskylten personligen. Saker du behöver: Aktuellt Indiana registreringsskylt
Visa fler instruktioner
1

Öppna ett MyBMV konto. MyBMV är det online-portal för dig att hantera din Indiana licens och registreringsskylt. Du kan registrera ett konto gratis. Besök MyBMV wbeiste (se Resurser) och klicka på "Skaffa ett konto"-knappen. Följ anvisningarna på skärmen för att registrera ett konto, till exempel att ditt körkort nummer, de fyra sista siffrorna i ditt personnummer och din Indiana postnummer.
2

Logga in på ditt MyBMV konto med det användarnamn och lösenord du ställa in när du registrerade dig.
3

Identifiera registrerade registreringsskylten du vill överföra till den nya bilen. Klicka på länken som gör att du kan redigera information om bilen.
4

Mata in det nya fordonets information som du byter registreringsskylten till, såsom år, märke och modell.

5

betala licensen plattan överföring. Sedan januari 2011 är avgiften för att överföra en befintlig Indiana registreringsskylt till ett nytt fordon $ 10,75.
6

lämna den information till BMV nätet och växla registreringsskylt för att det nya fordonet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149142.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.