Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur vet jag om Interstates Har Konstruktion eller Förseningar?

Pendling eller reser över hela landet kan vara ett roligt äventyr, men det kan också ge några allvarliga problem. Sommaren är en utmärkt bil reser säsongen, men det är också den tid de flesta vägbyggen projekt görs. Byggprojekt och omvägar kan försena resor för timmar i taget och skär i planerade aktiviteter. Teknik tillåter förare att undvika förseningar. GPS-enheter, cell apps telefon och lyssna på radio ger förarna information de behöver för att undvika förseningar. Saker du behöver
GPS Device Review, Smart Phone
Bilradio
Visa fler instruktioner
lokala nyhetsmedier
1 Använd dig bilradio att lära av trafiken förseningar.

Skapa en lista över lokala radiostationer som erbjuder trafikinformation. Om du ska på en lång resa du vill kartlägga flera städer och få en uppfattning om utbudet av radioprogram och vilka vägar de täcker.
2

Besök webbplatserna för radiostationer och lära sig om deras trafik uppdateringar. De flesta stationer är beroende av polis och uppdateringar lyssnaren på vägförhållanden. Kontrollera om radiostationen erbjuder regelbundna trafik uppdateringar. Vissa radiokanaler kan rapportera endast under morgon och kväll rusningstid.
3

Tune in i de lokala radiostationerna under bestämda tider för trafikinformation. Använd flera stationer om möjligt för att få den senaste uppdateringen. Uppdateringar kan bidra till att undvika kommande trafik förseningar och hjälpa dig att planera alternativa vägar. Addera GPS-enheter och mobiltelefon Apps
4

Handla för en GPS-enhet med trafikinformation. GPS-enheter erbjuder en rad tjänster från ruttplanering till avancerade trafikrapporter och uppdateringar. Trafik tjänster är gratis på vissa GPS-nät, medan andra tjänster ta ut en abonnemangsavgift för trafik uppdatering tjänster. Många nya tjänster är beroende av sociala nätverk och andra uppdateringar för att ge ännu mer avancerade trafikdata. Jämför nivån av tjänster och pris.
5

Ställ in GPS-enheten innan du kör. Se till att du förstår hur man använder enheten. Kontrollera att enheten är aktiverad och uppdaterad med den senaste programvaran.
6

Ange din rutt i GPS-enheten. GPS-enheten kommer att skapa en rutt för dina resor och sätta upp varningar om eventuella förseningar i trafiken. Din GPS bör erbjuda alternativa vägar som gör att du kan undvika trafik förseningar och få tillbaka på interstate på snabbast tid.
7 Uppdatera din GPS med trafikförhållanden.

Uppdatering trafikförhållanden om din GPS är kapabla till det. Uppdatering visa oväntade förseningar, till exempel en trafikolycka, håller GPS-nätverket uppdaterade på trafikförhållanden. Uppdatering kommer att hålla andra chaufförer informerade och minska effekten av trafiken förseningen. Många förare kommer att uppskatta din hjälp. Addera Mobiltelefon Apps
8

Handla appar för din smartphone. Många trafik apps finns på Android, Blackberry och iPhone-plattformar. Vissa program är gratis medan andra kostar pengar eller kräver ett abonnemang. Vissa GPS-företag erbjuder även apps mobiltelefon.
9

Ladda ner appen som bäst passar din telefon och behov. Ställ din rutt på kartan och använda telefonen mycket som om du skulle använda en GPS-enhet.
10

Uppdatera trafikförhållandena på telefonen om att appen gör att du kan göra det. Uppdateringen hjälper andra förare med liknande apps och ger mer tillförlitliga data av trafikmönster över tiden. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149439.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.