Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera Använda en GMC Safari

GMC Safari är en kapabel bogsering maskin på grund av sin stege ram och lastbil-baserade kraftöverföringen. Det kan dra upp till 6000 pounds när den är korrekt utrustade. Detta är tillräckligt för att dra en medelstor camping, nytta eller båttrailer. Alla vagnar måste ha fungerande signal, positionsljus och bromsljus att färdas på allmän väg. Dessa system har en tendens att misslyckas på grund av deras konstanta exponering för elementen. Testa driften av släpets lampor före varje resa är ett bra sätt att undvika en biljett. Instruktioner
1

Bestäm den totala massan av vagnen och lasten. Vagnens vikt är tryckt på informationsskylten enligt brutto släpvagnsvikt.
2

Öppna Safari bruksanvisning och lokalisera sin maximala dragkapacitet. Denna gradering skall vara mer än vikten för släpvagnen och last för en säker resa. Addera 3

Anslut släpets koppling till van hitchkrok genom att sänka den och låsa spärren. Säkra spärren i det låsta läget genom att trycka en saxsprint genom handtaget.
4

Fäst släpets högra kedjan till den vänstra sidan av hitch och den vänstra kedjan till den högra sidan. De korsade kedjorna krävs eftersom de fångar släpets tungan i händelse släpet lossnar från fordonet.
5

Skjut trailerns elektriska kontakten i bilens elektriska mottagare. Testa driften av släpvagnens lampor med cykling genom broms, signal-och markör ljus och bekräftar trailern svarar ordentligt.
6

Drive långsammare än normalt och lämna ytterligare inbromsning utrymme från fordonet framför dig. Vikten av släpvagnen minskar broms och lämna av skåpbilen.
7 hörn

Turn bredare runt sekelskiftet, och samtidigt bibehålla banan. Den extra längden på släpet har en tendens att skära insidan av hörnet och kanske åka upp på trottoaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149397.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.