Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur beräkna körsträcka mellan två städer Lätt

Exakt navigering är viktig. När du reser mellan en destination och nästa, kan ett litet misstag kostar dig tid och pengar. Körning mellan en plats och nästa kräver framförhållning för att undvika sådana misstag. Lyckligtvis kan du styra tryggt om du planera i förväg och ta bort gissningsleken från din resa. Beräkning av körsträcka mellan städerna är ett sätt att göra detta. Det är enkelt med rätt verktyg. Saker du behöver
Karta över Flexible ruler
Pencil
Visa fler instruktioner
1

Få det exakta namnet på de städer och se till att du vet där de är. Newark är namnet på en stad i både New Jersey och Delaware. Om du är osäker på stavningen av ett visst stadens namn, konsultera stadens handelskammare hemsida. Webbplatsen kommer att ange den exakta stavningen.
2

Få en detaljerad karta. Du hittar detaljerade kartor på nätet såväl som i butikerna. Online karta webbplatser tillåter stor flexibilitet. Du kan hitta många typer av kartor på dessa webbplatser, inklusive närbilder och långväga utsikt. En karta är också användbart eftersom du kommer att kunna använda den även när du inte har tillgång till dator. Köp den senaste kopian du kan hitta för att se till att alla nya förändringar såsom nya vägar och utveckling indikeras. Addera 3

Bestäm hur avstånd mäts på kartan. Mapmakeren anger hur avstånd kan beräknas via en nyckel. Nyckeln bör placeras i ett hörn av kartan. De flesta kartor mäta avstånd i termer av inches. En tum kan tyda så lite som några miles eller så många som hundratals miles.
4

Placera en flexibel linjal mot kartan. Linjalen ska ha markeringar till 1/10 av en tum. Mindre mätningar kommer att ge dig mer exakta uppgifter. En flexibel linjal kan du justera för alla små veck i kartan.
5

försiktigt avgöra med din linjal avståndet i inches från din utgångspunkt stad till din destination. Anta till exempel att avståndet är 10 inches.
6

Multiplicera avståndet du mätte gånger avståndet kartan intryckt i en tum. Till exempel, om kartan tangenten anger att en tum på kartan är lika med 10 miles, kommer din ekvation vara 10 x 10 = 100. Den drivande avståndet mellan de två städerna är 100 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149380.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.