Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur ska man gå Mudding Med Dodge Trucks

Mudding är en off-road sport som består i att köra en 4x4 lastbil eller SUV i djup lera hål och försöker att inte fastna eller se vem som kan gå längst utan att fastna. Dodge lastbilar går mudding med varierande framgång beroende på vikten av lastbilen, storlek och typ av motor, transmission och modifieringar. Saker du behöver Flighter Dodge lastbil
Winch (tillval) katalog Legal ridning område
Tow rem
fyrhjulsdrift (tillval men rekommenderas starkt) katalog Riding kompis (tillval men också starkt rekommenderas) katalog Verktyg (tillval)
Visa fler instruktioner
1

hitta en lämplig, juridisk ställe att gå mudding. Terrängfordon är förbjudna från de flesta bilsemester. Mudding i områden där man inte är tänkta att vara kan leda till brottsliga intrång och lokalkostnader förstörelse.

Hitta en lokal off-road park eller mosse-in. Dessa anläggningar tar ut inträdesavgifter, men ger dig möjlighet att skriva in och gå mudding utan att oroa rättsliga följder. Privat egendom, med tillåtelse från ägaren är också bra.
2

Bedöm din bil och dess möjligheter. Om det är första gången oroa dig inte om att göra ändringar. Modifieringar, såsom överdimensionerade däck, hissar, och uppgraderingar fjädring är populära eftersom de förbättrar ett fordon prestanda offroad.
3

Beakta andra fordon på din mudding destination. Titta övriga lastbilar på hål du vill prova eller titta på din kollega mosse-in konkurrenterna gör sina körningar. Beakta fullstora lastbilar om du har en sådan som en Dodge 1500, 2500 eller 3500. Om de håller på att sjunka eller fastnar snabbt på samma plats, planerar att öka accelerationen genom den platsen eller försöker undvika det helt. In leran
4

Ease lastbil när det är din tur. Om din lastbil börjar kännas som om det är bloggat ner eller fastna, ge det lite mer gas. Försök att köra lastbilen hela vägen genom leran, eftersom detta är den punkt mudding.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148614.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.