Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör ekonomiskt

Gaspriserna kan röra sig uppåt eller nedåt på en daglig basis. Efterfrågan på gas ökar när tillgången på gas i detta land minskar. På grund av detta, är det smart för oss som konsumenter, för att hitta sätt att minska vår användning av bensin och bli mer medvetna om de resurser vi använder när det gäller att köra vår bil. Kör ekonomiskt bidrar till att hålla sig inom en budget. Planera i förväg, bilpool och tänka på andra sätt att vara mer ekonomiskt. Instruktioner
1

Planera i förväg. Aldrig gå ut genom dörren utan att veta exakt var man ska gå. Planera framåt kommer att spara tid och pengar. Ju mer tid det tar för dig att hitta en destination, desto mer gas bilen använder.
2

Dela en åktur att arbeta med en medarbetare. Ju fler människor du kan engagera sig i detta, den mindre gas du kommer att behöva använda. Detta är definitivt ett bra sätt att spara mycket gas pengar.
3

åka buss till jobbet om du är i ett större storstadsområde som har ett bra bussystem. Busstransport erbjuds i många städer, och transitering byråer erbjuder ridning passerar för en fast månadsavgift.
4

Samåk med andra föräldrar till barnens aktiviteter, inklusive skola, lektioner, sport och födelsedagsfester.
5

Beställ din mat i restaurangen istället för att gå igenom drive-through. Du slösar en hel del gas genom att vänta i en drive-through linje. Om du går till dessa platser en hel del, kan du spara en hel del gas under loppet av året. Förresten du kör
6

Sänk bränsleförbrukningen. Bo på eller strax under hastighetsgränsen och kusten till ett stopp så mycket du kan för att spara gas.
7

byta olja regelbundet, hålla dina däck pumpade och hålla överskott skräp ur bilen och trunk för att maximera din bränsleeffektivitet. En välskött motor är en väl fungerande motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147832.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.