Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Vilka artiklar Gillar du måste ansöka om Handikapparkering?

Vissa medicinska tillstånd gör det svårt att flytta från en plats till en annan. Detta kan göra vardagliga aktiviteter, såsom att gå till affären, ser en film eller äta på en restaurang, ett problem. De flesta företag avsätta särskilda parkeringsplatser för att tillgodose dem som har ett funktionshinder. Men att parkera på dessa platser, måste du ha ett handikappat parkeringstillstånd, som du kan få från din lokala avdelning av motorfordon eller DMV. Funktionshinder Proof

En av de viktigaste saker du behöver för att ansöka om en handikappad parkeringstillstånd är ett bevis på ditt funktionshinder från din läkare. Även om varje stat har sina egna krav för vad som utgör ett handikapp, kraven innefattar ofta användning av ett hjälpmedel för mobilitet, med en respiratorisk sjukdom, som har en hjärtsjukdom, och som har svårt att gå mer än ett visst avstånd, ofta 200 meter. Läkaren måste också ange den tid under vilken du är inaktiverade, speciellt om funktionsnedsättningen är tillfällig. För att säkerställa att ingen försöker få Addera Identification

en handikappad parkeringstillstånd baserat på någon annans hälsotillstånd, är du skyldig att legitimera sig när du ansöker. Denna identifiering ska matcha övrig information. I de flesta fall kan du använda ditt körkort eller statligt ID, om du inte har dessa, då ett pass också fungerar. Om du ger ett körkort, då vissa stater kräver att du återerövra din förarens test för att se till att din sjukdom påverkar inte din förmåga att köra bil.
Blanketter

Liksom de flesta andra önskemål på DMV, måste du fylla i och ta med den rätta ansökningsformuläret. I vissa stater, innehåller formuläret ett område som din läkare måste fylla i, beskriver ditt tillstånd. Andra stater kan kräva att du får formen attesterad innan föra den till DMV. Du kan få en kopia genom att skicka någon att plocka upp den, stoppa i dig själv eller kontrollera DMV webbplats för att se om den är tillgänglig online.
Betalning

belopp för betalning kommer du att tacka för en handikappad parkeringstillstånd varierar både från staten och från vilken typ av tillstånd du söker. I de flesta fall, om ditt funktionshinder är permanent, så att du inte behöver betala för ditt parkeringstillstånd. I vissa stater, långsiktiga funktionshinder, såsom de som varar längre än ett år, kan också kvalificera sig för en fri tillstånd. De flesta stater kräver tillfälliga tillståndshavare med funktionshinder som varar mindre än ett år, t.ex. de som återhämtar sig från en operation, för att betala en liten avgift för tillståndet. Kontrollera med din lokala DMV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149573.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.