Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gör en tid på Florida DMV

Om du vill ansöka om ett körkort eller registrera din bil, kan du boka en tid via Florida Department of Highway Safety och motorfordon (HSMV) vid en av sina lokala kontor . Du kan behöva vänta i flera timmar om du inte gör ett förskott avtalad tid. Du kan ringa till ett lokalt kontor för att boka en tid, eller du kan göra en online via HSMV hemsida. Instruktioner
schemaläggning via telefon
1

Navigera till Florida HSMV kontoret platser katalog (se Resurser). Katalogen ger adress, telefonnummer och mottagningstider för varje placering vid Institutionen för motorfordon (DMV).
2

Klicka på det län där du bor. Det finns HSMV kontor i samtliga Floridas 67 län och vissa län har mer än en plats.
3

Välj önskad DMV kontoret. Ring under kontorstid för att boka en tid, och tala om för operatören varför du behöver för att boka tid. Du kan boka en tid för skriftliga prov och licens förnyelse, förarprov och andra tjänster, enligt Florida Department of Motor Vehicles Guide.
Schemaläggning Online
4

Navigera till HSMV s Online Utnämning service och informationssystem (OASIS) webbplats (se Referenser).
5

Klicka på lämpligt alternativ. Du måste ange om du är ny till Florida, eller om du är en aktuell bosatt som redan har ett körkort eller ett fordon som är registrerat och titeln i Florida.
6

Klicka på knappen som säger, "Jag vill boka tid med OASIS."
7

Fyll i formuläret som du ombeds. Du måste välja det län där du bor, ange ditt medborgarskap status och välj HSMV tjänst som du behöver en tid.
8

Ange information om dig själv som du ombeds. Du måste ange ditt namn, födelsedatum, kön, e-postadress, telefonnummer och länet.
9

Välj ett kontor i det län där du bor. Efter det kommer du att se en lista över tillgängliga utnämningen slots för den service du önskar.
10

Välj ett datum och tid för ditt besök. Granska din information innan du skickar in och bekräftar ditt möte med HSMV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148625.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.