Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan eliminera vägbuller

Lyssna på ljuden längs vägen kan vara ganska tråkigt, orsakar trötthet. Det finns många saker som kan ta dig bort vägbuller eller eliminera ljudet helt och hållet. Lyssna på din favoritmusik på radion på CD kan hjälpa liksom poppar i en DVD om du reser med vänner. Att ta med en kompis alltid gör åkturen gå snabbare och möjliggör en mer avslappnad och bekväm körning. Saker du behöver
Musik /CD
DVD
Satellite radio
Visa fler instruktioner
1

Lyssna på din favoritmusik i bilen. Musik kan eliminera ljud på vägen samt att lyssna på en FM-station. Om du ska köra tidigt på morgonen, kan det finnas en talkshow på med intressanta samtal. Ta ett tiotal skivor om att ta en lång väg resa bara för att få lite variation. Försök att få en blandning av olika typer av musik så att du inte blir uttråkad med bara en typ.
2

Sätt i en DVD. Om du ska köra med andra människor i bilen, kan du sätta i en DVD för deras bildupplevelsen. Naturligtvis är det inte säkert att titta på DVD själv medan du kör, men du kan lyssna på vad som händer under DVD.
3

Slå på satellitradio. Satellite radio erbjuder massor av olika stationer, inklusive musik stationer, sportsändningar, stationer nyheter och stationer komedi. Underhållning stationer inkluderar Martha Stewart, Howard Stern, Oprah Radio, komedi och familj och hälsa. Sport stationer inkluderar NBA, NASCAR, NFL, college sport och PGA-touren. Det finns mer än 130 kanaler att välja mellan som kommer att eliminera ljud på vägen.
4

Ta med en vän. Att föra företaget tillsammans på en biltur kommer helt distrahera dig från vägen buller och hålla dig från att bli ensam. Du ska tala och /eller sjunga på musik på radion eller CD, och kommer inte ens märka väg tongångar.
5

Använd en spray för att täta där någon luft kan komma in. Produkter såsom Rockford Fosgate Noise Killer Blue används för att spraya paneler på samma sätt att färg appliceras. Däremot kan sprayen bli väldigt rörigt och klibbig.
6

Använd klisterremsor. Sätt lim mellan panelerna och bakom registreringsskylten för att eliminera en del av väg buller. Matta stoppning kan fungera lika bra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149105.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.