Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur till Öka Gas Mil i en S-10 Pickup

Ökning av gas körsträcka på din S10 pickup kommer att sträcka de pengar du spenderar på en tank. Den Chevy S10 pickup har en EPA-uppskattningsvis 19 miles per gallon i staden och 25 på motorvägen. Genom att ändra din körteknik och hålla dig uppdaterad om alla motorns underhåll, kan du öka gas körsträcka på din pickup. Instruktioner
1

Behåll din motor. Enkla kontroller som få oljebyten varje 3000 miles och ändra din luftfiltret när det blir smutsigt kommer att förbättra bränsleekonomin.
2

Använd bränsle injektor renare. Du kan köpa flaskor injektor renare på en automatisk leverans butik. Rent bränsle injektorer ökar bränsleekonomi. Häll vätskan i din bensintank var tre till fyra gånger du fylla din tank med gas. Addera 3

bort övervikt från sängen av pickup. Även en pickup är tänkt att dra saker, kommer övervikt väga lastbilen ner och kräver att den använder mer gas.
4

Accelerera långsamt att använda mindre gas. Förutse stannar så att du kan släppa upp på gasen och stannar i stället påskynda och racketen på raster.
5

Gå hastighetsgränsen, och använder farthållaren. Att gå över 60 och 65 km /h kommer att använda mer gas. När du är på motorvägen, sätta farthållaren på anvisad hastighet. Fluktuationer i din hastighet bränna mer gas, så att hålla hastigheten konstant kommer att hjälpa ekonomin ökar bränsle.
6

Kontrollera däcktrycket regelbundet. Se till att dina däck är fyllda till deras rekommenderade nivån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148057.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.