Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Rörelsens Tips för Jeep Wrangler

Jeep Wranglers är konsument fordon som har rötter som terränggående fordon som användes i de väpnade styrkorna. Jeep Wranglers är kända för sina större än normala däck och praktisk tillämpning, såsom off-road körning och dragande förmåga. De flesta Jeep Wranglers är också konvertibler, med robust tyg toppar som kan tas bort. Lufttryck

Jeep Wranglers är kända för sin terrängförhållanden förmåga även i den tuffaste, rockiest terräng. Innan Jeep Wrangler ut i naturen, men det rekommenderas att 10 pounds per kvadrattum i luft släppas ut ur varje däck. Denna extra flexibilitet i däcken ger en större mängd dragkraft, och däcken greppytor mycket lättare än när vid rekommenderat däcktryck.
P Det är en bra idé att hålla en liten kompressor i Wrangler, Men som det är lämpligt att köra på trottoaren med för lågt lufttryck. Den sänkta PSI gör också snö och /eller sand kör mycket lättare att kontrollera.
Väglag

större däck på Jeep Wrangler är en tillgång, men i mest ogynnsamma väder och det är möjligt att förlora kontrollen. Det är där Jeep Wrangler däck verkligen komma till hands. Genom att snabbt vrida ratten vänster till höger och vice versa, är Jeep kunna hävda kontroll och stoppa eventuella glidning i rörelse. Varven bör vara liten, ungefär 1/8th av en verklig tur och gjort så snabbt som möjligt. Detta blir trappstegen och förbättrar greppet.
Stötfångare

Jeep Wrangler har haft mycket formidabla stötfångare som är förknippade med det, nådde hela vägen tillbaka till krigsmakt dagar. När terrängförhållanden, bucklor, dings och med kraschar är en del av territoriet. Stötfångarna är lätta att byta, eftersom de kan beställas från någon delar butik eller bilverkstad och anländer snabbt (inom en vecka) eftersom Jeepar är USA-tillverkade fordon kommer alla fabriker som är bosatta i det kontinentala USA. Avlägsnandet och återfästning av stötfångarna är en enkel process också, kräver bara några skruvar som ska lossas. Byte av stötfångaren är en quick fix i motsats till andra kostsamma arbeten auto organ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148836.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.