Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder Bluetooth i en Range Rover

Alla sena-modell Range Rovers kommer standard med Bluetooth-kapacitet. Bluetooth i bilen fungerar genom att synkronisera din Bluetooth kapabel mobiltelefon med din Range Rover integrerade Bluetooth-system. När du ringer och tar emot samtal du hör och talar via högtalarsystemet i bilen. Information om nummerpresentation visas på instrumentpanelen skärmen och du kan ringa och ta emot samtal med hjälp av knapparna på ratten, vilket eliminerar behovet av att ta händerna från ratten. Instruktioner
1

ihop din telefon till din Range Rover genom att vrida lokalisera läget för båda enheterna på och låta dem hitta varandra. Följ anvisningarna som är specifika för din Range Rover-modellen genom att hitta dem i din bruksanvisning.
2

Ring ett samtal genom att trycka på knappen på ratten märkt med en bild av en telefon. Din Range Rover kommer att säga "Telefon" då du säger "Call ....." och mata in namnet på den person du vill ringa till. Om det samtal du vill göra är att ett nummer inte listas i din mobiltelefons kontaktlista måste du säga det riktnummer och telefonnummer till din Range Rover.
3

Koppla din ringa med en gång trycka på kontroll ratten med telefonen på det.
4

Besvara ett samtal genom att först titta på nummerpresentation på instrumentbrädan skärmen. När du har bestämt dig för att besvara samtalet, tryck på knappen på ratten med foto av telefonen om det. Koppla på samma sätt som du gjorde i steg tre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149084.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.