Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Dra en släpvagn med en Cutlass

Den Oldsmobile Cutlass är en medelstor sedan produceras mellan åren 1961 till 1999. Sina kraftverk varierar från en 231 kubiktum V6 till 455 kubiktum V8. Båda dessa motorer har tillräckligt med hästkrafter för att dra en liten till medelstor trailer. Det amerikanska Department of Transportation kräver att alla vagnar som används på allmän väg ha broms, signal-och positionsljus och kedjor säkerhet. Dessa kedjor ska korsas under släpets paret att fånga hake i det fall det kopplas bort från fordonet. Instruktioner
1

Öppna bilens ägare manuell och lokalisera dragkapacitet för din modell. Detta antal kommer att representera den maximala släpvagnsvikten den huggare kan bogsera ett säkert sätt.
2

Lägg släpets massa till vikten av lasten. Vagnens vikt kommer att ligga på en märkplåt på ramen på det släpfordon som GTW, eller brutto släpvagnsvikt. Bestäm om denna vikt är mindre än bilens dragkapacitet.
3

Anslut släpets koppling till bilens dragkrok genom att sänka den på och stänga spärren. Lås spärren på plats med en saxpinne.
4

Fäst trailerns elektriska kontakten till fordonets kraftförsörjning. Testa att släpets lampor svarar ordentligt.
5

Anslut släpets kedjorna till hitch s kedja fästen eller bilens ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149265.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.