Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

New York Vehicle Bogsering Rules

Även om det kan tyckas att några som bärgningsfordon är över lagen i New York, de regleras i statens allmänna bolagsrätten i artikel 26, och New Yorks administrativa kod titel 20. New York reglerar licensiering, drift och bogsering metoder som bogsera företag, och placerar påföljder, inklusive fordon förverkande på några olicensierade bärgningsbilar verksamma inom staten. Licensieringen Krav

enligt avsnitt 20-498 av staten administrativ kod, måste en bärgningsbil operatören tillstånd att driva ett dragfordon. Operatören måste vara en vuxen på minst 18 år. New York City bogsera operatörer måste också ha en fiberkabel licens lastbil företaget. Addera dragfordon

Ett fordon som hindrar trafiken kan bogseras till en lagringsanläggning enligt avsnitt 20 -511 av business-kod. Ägaren av fordonet kan debiteras bogsering och lagring avgifter. Fordon som skadats i en olycka som inte säkert kan drivas avlägsnas genom en bärgningsbil, operatören som måste vara en deltagare i den Riktade Olycka Response Program som placerar ytterligare licenskrav på en bärgningsbil operatör.


Priser

Tow priserna är listade i avsnitt 20 till 509 i administrativ kod. Den högsta tillåtna avgiften som kan tas ut är $ 50 för den första milen och $ 4 dollar för varje extra milen. Lagringskostnaderna får inte överstiga $ 15 för varje tjugofyra timmar för de första tre dagarna, och sedan kan stiga till $ 17 per dag för den fjärde dagen framåt. Extra avgifter får också tas ut för ytterligare arbetskraft inblandad i att flytta eller placera släpfordon.
Påföljder

poliser kan gripa bärgningsbil för någon att driva en bärgningsbil utan en giltig licens. Församlingen, som griper illegalt verksamma bärgningsbil kan initiera ett förverkande åtgärder för att permanent ha bärgningsbil. Om ett fordon är förverkad, får församlingen välja att antingen låta fordonet för allmänheten, eller avyttra fordonet genom offentlig auktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149520.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.