Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra Jeep Cherokee Gas Mätarställning

Jeep Cherokee vanligtvis får, i bästa fall, omkring 20 miles till gallon, enligt Fuel Economy, vilket är regeringens webbplats som spårar och jämför körsträcka fordonsbränsle. Medan 20 miles till gallon är inte dåligt bränsle körsträcka för en SUV, är det möjligt att öka Cherokee bränsleekonomi med rätt underhåll och smart körning. Instruktioner
1

Ta bilen i ditt Cherokee genom att utföra regelbundna maintainence på det. Prompt oljebyten, optimeringar och reparationer kommer alla att hålla din motor i gott körklart skick, vilket är viktigt för bränsleekonomi. Om din motor inte är i god form, kommer din Jeep förbrukar mer bränsle.
2

Installera lättrullande däck på din Jeep Cherokee. Unionen av Concerned Forskarna beräknar att dessa speciellt utformade däck kan öka din bränsle körsträcka med upp till 2 procent. Håll alla däck korrekt uppblåsta, balanserad och inriktade.
3

Håll din Cherokee så lätt som möjligt. Extra vikt gör bilens motor förbrukar mer bränsle för att ge tillräckligt med ström för att motverka det. Undvik att bära tunga föremål runt i ryggen luckan område av ditt Cherokee om du inte behöver dem.
4

Lämna inte Cherokee tomgång. En tomgång fordon slösar bränsle och porduces farliga utsläpp i processen. Stäng av Cherokee off om du kommer att sitta stilla under en längre tid är större än ett par minuter.
5

spara bränsle genom att kombinera resor och köra förnuftigt. Frekvent acceleration eller ojämn, använder aggressiv körning mer bränsle, speciellt i en sexcylindrig Cherokee. Försök att hålla en jämn hastighet och åstadkomma mer än en uppgift på varje resa.
6

Stäng av luftkonditioneringen, om den har en. En luftkonditionering lägger en belastning på motorn, som använder upp mer bränsle.
7

Roll up fönstren. Att hålla fönstren rullade ner skapar vindmotstånd på Cherokee, vilket gör att motorn arbeta hårdare för att bibehålla hastigheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148813.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.