Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Jämför Bil GPS navigationssystem

När du köper en GPS-navigationssystem, är det viktigt att jämföra de olika fysiska egenskaper och tekniska möjligheter som var och en har. Medan många GPS-enheter kan se likadana ut på utsidan, deras kapacitet isär. Det finns många aspekter av GPS-enheter att överväga och välja fel kan kosta dig värdefull restid på väg till dina destinationer. Välja en GPS-enhet som passar dina behov kan du spara tid och många beklagar. Instruktioner
1 Bekanta dig med olika typer av GPS-enheter.

Review källor GPS produktinformation, såsom GPS konsument rapporter och guider jämförelse. Gå webbplatserna för GPS-företag och studera deras produkter och funktioner. Läs vad nuvarande ägarna har att säga om konsumenternas bloggar. Bekanta dig med de olika funktionerna i varje GPS och avgöra vilka som du kanske vill och /eller behöver.
2 Bestäm vilka tekniska möjligheter som du behöver, vill och har råd.

Review tekniska möjligheter. Välj en GPS med de tekniska möjligheter du önskar och har råd. Välj mellan röststyrning eller bara styrplattan. Välj bland levande trafik och uppdateringar väder eller inga levande uppdateringar. Välj en GPS med fotgängare läge om du vill använda den för navigering bistånd medan promenader till platser. Välj bland andra extrafunktioner såsom en musikspelare, fotovisning, trådlös FM-sändare och Bluetooth-telefon kompatibilitet.
3 Välj en skärmstorlek som passar dina behov.

Jämför en GPS skärmstorlek. Välj en större skärmstorlek för enklare visning av kartor. Välj ett mindre, lättare format vikt skärm om du planerar att packa i resväskan för resor eller om du använder den för navigering till fots.
4 Forskning GPS beräkning gånger och välj en snabb en om möjligt.

Jämför GPS beräkningstid. För effektivitet välja en GPS-enhet som beräknar riktningar inom några sekunder i motsats till dem som kan ta ett par minuter.
5 Välj en GPS med lång batteritid.

Jämför batteritid. Välj en GPS som har en lång batteritid för att slippa att ständigt ha en laddare ansluten. Välj en GPS med lång batteritid om du tänker använda den för promenader. En kortare batteritid kan du hela tiden laddar den.
6 GPS-enheter för fritidsfordon skiljer sig från bilar.

Bestäm om det för en bil eller fritidsfordon? Bestäm om GPS är för en sluten fordon som en bil eller ett fritidsfordon som en ATV eller motorcykel. För fritidsfordon som en ATV eller motorcykel, köpa en GPS med lämpliga egenskaper såsom att vara vattentät, med ett gummihölje och anti-shock mount.
7 Jämför priser för extra GPS-funktioner.

Jämför priser. Bestäm vilka GPS-enheter erbjuder den högsta mängd möjligheter för dina behov till lägsta möjliga kostnad. Bestäm vilka funktioner du kan offra för överkomliga priser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148531.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.