Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man startar ett Traktorsläp

Starta en traktor liknar starta en personbil . Den enda skillnaden är att när du startar en traktor , det finns fler fordon för att behålla kontrollen över . Starta en bil kräver bara att vrida tändningsnyckeln och placera fordonet i växeln för att köra iväg . En traktor släpvagn kräver övervakning mätare och dra en tung last bakom dig . Starta trucken själva är inte komplicerat . Instruktioner
1

Ange lastbilens hytt , och se till att växelspaken är i neutralläge . Neutral kan vara placerad i mitten på skiftande diagrammet . Det kommer att finnas gott om gratis spel till höger och vänster .
2

sätt att starta motorn beroende på märke och modell av bil du i. Placera din vänstra foten på kopplingspedalen och tryck kopplingen hela vägen ner . Sätt nyckeln i tändningslåset , som ligger till höger om ratten på instrumentpanelen . Vrid nyckeln hela vägen till höger för att aktivera startmotorn .
3

Omvänt , om du har en tryckknapp tändning placerad till vänster om ratten , placera din vänstra fot på kopplingen och trycker på kopplingen hela vägen ner . Vrid nyckeln hela vägen till höger och tryck på knappen för att aktivera startmotorn . Håll knappen tills trucken börjar gå på tomgång , och släpp sedan knappen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148569.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.