Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man byter en borttappad eller stulen New Jersey EZ Pass

pendlare som använder New Jersey EZ Pass taggar förstår hur mycket tid och pengar de sparar när de passerar avgiftsbelagda broar. Tyvärr, från tid till annan dessa enheter är förlorade eller stulna. Det är mycket viktigt att rapportera det och ersätta det så snart som möjligt. Instruktioner
1

Bekräfta att enheten verkligen försvinner eller blir stulen. Se till att det inte var kvar i handskfacket på din pappas bil eller att det är hemma på en säker plats. När du rapportera EZ Pass taggen som förlorad eller stulen, kommer du inte längre att kunna använda den även om du inte hittar den vid ett senare tillfälle.
2

Rapportera det förlorade eller stulna på nätet. Du kan besöka New Jersey EZ Pass webbplats (se Resurser). Logga in på ditt konto och rapportera din tag försvinner eller blir stulen och beställa en ny tagg. Det är snabbt och bekvämt.
3

Call New Jersey EZ Pass kontor. Om, av någon anledning, har du inte tillgång till Internet, eller om du har glömt ditt användarnamn och lösenord, kan du alltid ringa EZ Pass Customer Service Center för att anmäla din förlorade EZ Pass. De är tillgängliga på 1-888-288-6865.
4

Skriv till New Jersey EZ Pass Customer Service Center. Om inget av ovanstående alternativ är lönsamt, kan du alltid skriva till kundtjänst på PO Box 52003, Newark, New Jersey 071 01-8203. Var noga med att inkludera relevant information såsom ditt fordon samt datum taggen var förlorad eller stulen. Eftersom skriftlig korrespondens tar längre tid än att rapportera det på nätet eller via telefon, vill du se till att du inkluderar all nödvändig information med ditt brev för att undvika förseningar.
5

Beställ en ny EZ Pass tag. När du har anmält din tag försvinner eller blir stulen, måste du beställa en ny. När detta skrivs finns det en $ 25 administrativ avgift för att bearbeta ersättning New Jersey EZ Pass tag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147957.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.