Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra körsträcka på en LeBaron Turbo

Medan LeBaron Turbo är en stor bil, gör det extra ström levererar också för lägre bränsleekonomi. Att hitta sätt att öka bränsle körsträcka och spara pengar vid pumparna är oerhört viktigt. Lyckligtvis finns det några enkla och kostnadseffektiva sätt att drastiskt öka bränsle körsträcka du kan få ut av din LeBaron Turbo. Saker du behöver
Motorolja (10W30 eller 10W40) katalog Byte oljefilter
Bränsleinsprutare rengöringsmedel
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1 < p> Byt olja i din LeBaron. Med gamla, smutsiga oljan hindrar bilen från att förlora värme som det ska, och därmed orsaka bilens motor att köra på högre än optimala temperaturer. Det bränner bort mer bensin och inte tillåter bilen att köra som bäst. Var noga med att byta oljefiltret också, eftersom det kan också vara en skyldige av dålig kylning.
2

Använd insprutare rengöringsmedel för att avlägsna eventuella uppbyggd och smuts i ditt bränsle injektorer. Inte bara kan igensatta bränslespridare få din bil att köra dåligt, men de kan också orsaka din bil att konsumera mer bensin.
3

Använd en kompressor för att fylla bilens däck till tillverkarens föreslagna nivån. Att ha låga eller semi-flat däcken kan orsaka drastiska minskningar till bilens gas körsträcka genom att orsaka stora mängder drag.
4

testa att rulla ner dina fönster under sommarmånaderna i stället för att slå på AC. Med din luftkonditionering körs orsakar din bil att använda mer bensin.
5

Har din bil trimmad och kontrolleras av en legitimerad mekaniker. Under hela regelbundna tune-ups, kan mekanik hitta små problem med bilen som kan leda till dålig gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148955.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.