Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur kan jag förbättra min Toyota Sienna Gas Mätarställning?

Gaspriserna kan variera från vecka till vecka, månad till månad, men i det långa loppet, de stigande och kommer troligen att fortsätta att göra så. Toyota Sienna är en familj minibuss och med regelbundet underhåll och komma ihåg några enkla körteknik du kan förbättra van bränsleeffektivitet som kommer att hålla mer pengar i fickan och mindre av det som går in i bränsletanken. Saker du behöver
ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
1

byta olja i din Toyota varje 2.000 till 3.000 miles. Toyota rekommenderar att du byter olja varje 4000 miles, genom att ändra oftare kommer du inte bara skydda din motor, men också att behålla bättre motorns effektivitet.
2

bort ytterligare platser om inte används. Toyota Sienna har tre stolsrader. Om du bara använder två av dessa rader på en regelbunden basis, ta den tredje stolen. Genom att minska van totala vikt innebär att motorn inte behöver arbeta lika hårt. Sök efter andra objekt du kan ta bort. Om du bär två flaskor spolarvätska, bara bära en. Det kan tyckas liten, men varje kilo du tar bort är en mindre pund van måste flytta.
3

Kontrollera lufttrycket i däcken. Allt av den kraften som skapas av motorn har slutligen till att överföras till vägen för att flytta van. Att hålla däcken vid deras rätta inflationen är inte bara bra för säkerheten, men kommer att säkerställa en effektiv överföring av motorns kraft till vägen.
4

Alter din körstil, minimera snabb acceleration och häftig inbromsning. När på motorvägen försöker hålla hastigheten på din Toyota Sienna minivan till maximalt 65 miles per timme, förutsatt hastighetsbegränsningen är vid denna hastighet eller högre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148710.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.