Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Haul skrotbilar

Bilar bryta ner och ersätts varje dag. Många av dessa uppdelade gamla bilar säljs till människor som letar efter reservdelar för att reparera en liknande bil. Några av dessa gamla bilar handlas på ett nytt bilköp och vissa förvandlas till superstjärnor Demolition Derby. Det finns några skrotbilar dock som tillåts sitta övergiven i ett hörn av ett fält eller bakom en gammal lada. När kvar att sitta under långa perioder, kan dessa bilar bli fråntagen delar eller helt enkelt rostar bort tills bogsera bort dem kan vara svårt om du inte vet det korrekta förfarandet. Saker du behöver Truck
Trailer
Winch
Förbindingsskena remmar eller kedjor
bakljus /bromsljus /vrid kit signal tillbehör (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Förbered bilen ska bogseras. Många gånger en skräppost bil kommer att ha delar som hänger av det som skulle falla ut i trafiken medan det transporteras bort. Ta bort alla lösa föremål och placera dem inuti skräp bilen om möjligt. De kan behöva placeras på baksidan av dragfordonet beroende på skick av skräppost bil.
2

Ladda bilen. I många fall är det skräp bilen inte kan rulla på egna hjul. En vinsch hakas direkt till skräp bilens chassi och monterat på vagnen kan användas för att dra skräp bil på släpvagnen. Du kan behöva sluta och åter haka vinschen varje par fötter beroende på rost nivån av skräppost bilens chassi.
3

Slips bilen ner. Använd rikligt med buntband eller kedjor för att hindra bilen från att komma loss när du drar ner på vägen.
4

Sluta med några miles för att kontrollera remmarna. Säkerställa att de inte lossnar som bilen studsar och lägger sig på trailer.
5

Kontrollera dina lampor. Se till att din släpvagn lamporna är i gott skick och blinkers, broms-och bakljus arbetar i synk med dragfordonet, eftersom detta är ett säkerhetskrav i alla 50 stater. Om dina lampor inte fungerar som de ska, det finns bakljus /bromsljus /blinkers tillbehörspaket som kan knytas till den bakre delen av skräppost bil med remmar eller magneter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148334.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.