Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man Välj ett bromsspak

En broms controller är en anordning som används för att lägga till stöd för ett fordons bromssystem. Fordon som har fäst en släpvagn, till exempel vanligen använda en bromsstyrning för att hjälpa till bromsning den anslutna släpvagnen genom att leverera ström från dragfordonet till släpfordonets elektroniska bromsar. Detta innebär att föraren kan använda bromsarna i släpvagnen från förarsätet genom användning av en bromsstyrning. Välja en broms controller är viktigt för din säkerhet, och det finns många typer att välja mellan. Hur du väljer en broms controller kommer att bero på de funktioner som du letar efter. Instruktioner
1

Välj en proportionell eller pendel broms controller om du vill ha en broms kontrollenhet för att tillämpa samma bromstryck och kraft till släpet. Denna typ av broms controller kan känna hur snabbt du kan bromsa din bil och gör samma till släpet.
2

Välj en broms kontrollenhet med en tidsfördröjning om du inte kräver bromsning för släpet att ske omedelbart. Detta alternativ är för mer erfarna förare som känner sig bekväm körning med släpvagn och kan hantera den extra tid vid inbromsning. Addera 3

Välj en broms kontrollenhet som är lätt att installera om du inte har tidigare erfarenhet av att installera en. Vissa typer kräver en enkel montering och kabeldragning, och andra erbjuder komplicerade kontroller, displayer och justering. Återigen bör du välja en som du kommer att vara bekväm arbetsställning. Du vill inte spendera en massa tid på att försöka lista ut en display eller justering när du är på väg och redo att använda bromsen.
4

Välj en broms kontrollenhet som är kompatibel med din släpvagn typ. Trailers finns i alla former och storlekar, och det gör broms-styrenheter. Ditt val beror på vilken typ av släpvagn du kör, men många broms styrenheter bör kunna justeras. Se till att du väljer en regulator som specifikt anger att det kan anpassas till olika typer av släpvagnar.
5

Välj en broms kontrollenhet som är utrustad med en display. Detta är en enhet som är monterad i förarhytten och används för att ange status för bromsstyrningen. Inte alla enheter innehåller en skärm, så det är värt att överväga det här alternativet när du väljer en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148963.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.