Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Air Hose Säkerhet

Luftslangar är vanliga i många olika garage eller butiker. Det finns många säkerhet protokoll som man bör lyda för att förhindra skador från sådana anordningar. Safety First

Luftslangarna är mycket vanligt att tillverkande butiker och verkstäder. De används för att driva ut material och smuts från en plats. De är oftast styrs av ett munstycke och under högt tryck. Många människor anser inte farorna med dessa luftslangar, men de kan vara ganska farligt om rätt säkerhet protokoll inte följs.
Alltid skyddsglasögon

Air slangar kan orsaka damm stiga upp i luften och in i ögat. Ögonskydd begränsar möjligheten för att detta inträffar. Dessutom kan små föroreningar och skräp kommer in i ögonen, om de inte är ordentligt skyddade.
Aldrig använda på Body

yrande damm utanför en själv kan orsakar damm eller föroreningar kan skjutas in små skärsår och orsaka infektion. Dessutom kan det damm eller förorenar skjutas in i näsan eller munnen hos en individ och orsaka repertoar infektioner och irritationer. Aldrig
Toward Body

luftslangen kan har variationer i tryck. Ett objekt som blåses mot kroppen kan orsaka blåmärken eller skador på kroppen.
Var försiktig runt andra

blåsta objektet kan slå den enskilde och orsaka skada . Objektet kan även in i ögat eller annan utsatt plats och orsaka betydande skada.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148201.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.