Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör efter Vitrectomy

En vitrektomi är ett öppenvården förfarandet förformad till att behandla flera typer av bländande besvär, vanligast proliferativ diabetisk retinopati. Kirurgiska instrument förs in i ögat för att avlägsna ärrvävnad och överflödigt blod. Smärta efter kirurgi är vanligtvis hanteras med narkotika. Efter operation, patienter har oftast en lapp för ögat placeras över ögat och ögondroppar ges för att påskynda återhämtningen. Körning bör inte försökt samtidigt på narkotika eller om patienten fortfarande är i extrem smärta. Saker du behöver
Vehicle
giltigt körkort
läkares tillstånd att driva
Visa fler instruktioner
1

komma in i förarsätet på bilen. Spänn fast dig. Justera stolen så att du är helt bekväm.
2

Kontrollera alla dina speglar och justera dem om det behövs. Du bör kunna se helt ut ryggen fönster från din backspegel och sidorna av din bil från backspeglarna.
3

Kontrollera att ditt fordon är i parken. Sätt din nyckel i tändningslåset och starta bilen. Kontrollera alla lampor streck indikatorn för att se till att det inte finns några varningslampor tänds. Titta bakom dig att kontrollera eventuella hinder, människor eller trafik. När det är klart, lägger i backväxeln och börja backa upp långsamt.
4

gång på vägen satte foten på bromsen och flytta bilen i enheten. Börja huvudet mot din destination. Håll minst två andra utrymme mellan dig och fordonet framför dig. Låt alltid tillräckligt med utrymme för dig att stanna vid ett ögonblick.
5

Titta runt dig själv och i din backspegel ständigt att utvärdera trafiken och eventuella förändrade vägförhållanden.
6

Hitta en plats att parkera din bil när du anländer till din destination. Dra långsamt in den plats du har valt att parkera. Väl på plats flytta bilen till parken. Stäng av bilen och komma ut. Glöm inte att låsa bilen dörrar innan du lämnar bilen obevakad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148416.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.