Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Centerline Miles vs Miles Lane

Körbana yta beräknas med två huvudsakliga mätningar i USA. Centerline miles och miles körfält är de verktyg med vilka lokala, statliga och federala regeringen bestämmer storleken på en viktig del av landets infrastruktur. Var och en har sin roll, men de används oftast i samförstånd för att garantera noggrannhet i mätningen. Centerline Miles

Centerline miles används för att mäta längden på vägar och motorvägar i hela USA. Centerline miles representerar den totala längden på en viss väg från dess startpunkt till dess slutpunkt. Antalet och storleken på de köer på vägen ignoreras vid beräkningen av sin centrumlinje körsträcka. Centerline miles kan variera något mellan ena sidan av en väg med skilda vägbanor. För att mäta den totala längden på vägarna, ger mittlinjen körsträcka en mer exakt siffra än körfält körsträcka. (Om det bara 10 miles av vägbanan i en viss stad, men det hela består av fem-lane highway körfält körsträcka kommer att uppgå till 50 miles, vilket kan vara missvisande.) Addera Lane Miles

Lane miles används för att mäta den totala längden och körfält räkna av en viss motorväg eller väg. Lane miles beräknas genom att multiplicera mittlinjen körsträcka på en väg med antalet körfält den har. Lane körsträcka ger en total mängd körsträcka omfattas av körfält tillhör en viss väg. I vissa fall mittlinje miles fasas ut i stället för lane miles. Till exempel att New Mexico "Government Accountability Act" stater mittlinje miles kommer inte längre att användas vid fastställandet av underhåll och dollar konservering öronmärks för varje region. Lane miles i stället ge mer användbar men inte alltid mer exakta mätningar vid tillämpningen av underhåll efter factoring i flera körfält och det extra arbete som de kan behöva.
Project Använd

Regeringen lägesrapporter och planer kan lista sina föreslagna infrastrukturuppbyggnaden genom att använda termerna mittlinjen miles och miles körfält. Till exempel föreslog Indiana guvernör Mitch Daniels som "375 mittlinje miles av nya vägbanan kommer att byggas" i slutet av 2012 kalenderåret i 2005 års plan. Detta innebär att 375 miles av vägbanan byggs totalt utan hänsyn till lane räkna eller plats. Regeringar använder också begreppen mittlinjen miles och miles körfält för att mäta omfattningen av riksväg-och körbana. Exempelvis rapporterar delstaten Florida dess totala lane miles som ökar från cirka 39.000 till cirka 43.000 mellan 1999 och 2009.
Vägunderhåll

Centerline miles och miles körfält kan användas för att bestämma fördelningen av vägar under en stat eller stad också. Dessa siffror kan sedan hjälpa tjänstemännen att reglera underhåll projekt och finansiering. Washington state listar sina totala 2007 mittlinje miles på 84.432 och miles körfält på 174.433. Dessa siffror är sedan uppdelat i kategorier enligt jurisdiktion, inklusive stad, stat, landsting och andra. De är vidare uppdelade enligt andelen total statlig trafik som var och en bär i genomsnitt per år. Separera vägbanan i behörighetsfrågor kategorier bidrar till att det ekonomiska ansvaret för varje korrekt redovisas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149532.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.