Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du säkerhetskopierar en 5th Wheel Trailer

Säkerhetskopiera en 5: e hjul släpvagn kan vara en utmaning eftersom skumt är faktiskt i flaket, vilket gör att den 5: e rotation pekar med hjulen på släpvagnen är de andra fyra. Bogsering en 5: e hjul släpvagn är lättare än bogsering en stötfångare pull trailer som den 5: e hjulet tillåter mer vikt att dras och större vinklar uppbackning. Säkerhetskopiera en 5: e hjul kan vara frustrerande, men några några enkla tips och en hel del övning kan lindra din frustration. Saker du behöver Truck
5th wheel hitch
5th wheel trailer
Visa fler instruktioner
Innan du börjar
1

Placera 5th wheel trailer så rak som möjligt för det önskade målet.
2

Dra ut trucken speglarna och placera dem så att de bakre hörnen på båda sidorna av trailern är synliga.
3

Gå runt det område där du kommer att stödja den 5: e hjul och notera några inlägg, brandposter eller avloppsledningar och storleken på det utrymme som ska upptas. Mentalt mäta avståndet du måste tillbaka. Addera Säkerhetskopiera Trailer
4 någon

position utanför på baksidan av släpet, om möjligt. Var säker på att du kan se din hjälpare i speglarna. Gå över handen signalerar utanför hjälpare kommer att använda.
5

Använd speglarna istället för att titta över axeln. Om du är obekväm med hjälp av speglar och måste se tillbaka, vinkla vagnen så att du kan se den bakre änden på förarsidan.
6

Vrid hjulet motsatt den riktning du vill att 5: e hjulet trailer för att flytta. Den 5: e hjulet är långsam att börja vända, men rör sig snabbt när det väl börjar.
7

gå långsamt för att möjliggöra för små justeringar.
8

Vrid ratten försiktigt. De flesta nybörjare uppbackare rotera ratten med stora rörelser och plötsligt hitta den 5: e hjulet trailern på udda vinklar till lastbilen.
Practice
9

Dra fram från en parkeringsplats . Öva backa rakt bakåt till platsen, både med speglar och tittar över axeln.
10

tillbaka den 5: e hjulet trailern från olika vinklar. Öva detta hemma eller i upplag. Med en partner
11

Practice. Gå över alla handsignaler, vilket bör inkludera distans kvar i stöd, riktning för både bil och släp, fortsätter uppbackning och sluta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148238.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.