Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man rockar förarprovet

För det mesta, DMV provkörningar är enkel, enkelt utföras för att avgöra din förmåga att följa trafikreglerna med omsorg och samvetsgrannhet. Även de specifika detaljerna för varje provkörning kan variera med instruktör och plats, det finns några universella måsten för att sätta din bästa fot framåt på väg testdag. Saker du behöver
Bil
Driver Handbook
Visa fler instruktioner
1

Öva, öva, öva. Bara för att du vet hur du använder ett motorfordon betyder inte att du är medveten om alla de säkra körvanor din DMV examinator kommer att leta efter på testdag. Det bästa sättet att se till att du är beredd på vad som helst din DMV examinator eventuellt kolla efter är att ta en kopia av din statens "Driver Handbook" på nätet eller på lokal DMV och studie att tillämpa dess innehåll varje gång du är på väg . Decent förare misslyckas ibland bara för att de är nervösa. Ju mer säker du är med de regler och din förmåga innan provkörningen, desto mindre sannolikt är det att du blir frazzled och göra fel när det gäller.
2

Ta en bil på väg test som du är bekväm körning och har övat på många gånger. På så sätt kommer du att veta exakt var alla viktiga reglage är utan att fumla. Addera 3

Justera backspegeln och sidospeglar. Din backspegeln borde rama in bakrutan och dina sidospeglar, och dina sidospeglar bör anpassas för bästa möjliga sikt och minsta möjliga blinda fläckar.
4

Spänn fast säkerhetsbältet.

5

Håll båda händerna på motsatta sidor om ratten.
6

tillbaka bilen från dess utrymme långsamt och mjukt, kontrollera alla tre av dina speglar, och sedan vrida på huvudet för att titta tillbaka medan backning.
7

Titta noga i varje riktning innan du drar in trafiken på ett säkert sätt.
8

Styr och påskynda smidigt, och med lätthet.
9

Kör hastighetsgränsen. Var uppmärksam på tecken skolazon, sakta ner i bostadsområden och sänka hastigheten för väderförhållanden vid behov.
10

Följ bakom bilar på ett säkert avstånd.
11

Gör släta, komplett stopp när skyltar eller din instruktör visar för dig att göra det. Behåll från sladd eller tvära abrupt och avstå från att trycka på gaspedalen och bromsen samtidigt. Sluta inte förbi de banor som anges vid stoppljus, stoppskyltar eller övergångsställen. Stanna vid ett lämpligt avstånd först, och sedan krypa sakta framåt för en bättre titt i båda riktningarna innan du fortsätter in i en korsning.
12

Utbyte företräde för fotgängare. Utbyte eller acceptera höger-sätt från andra förare när så är lämpligt.
13

Signal innan du byter körfält eller göra svängar.
14

Kontrollera dina speglar och blinda fläckar innan filbyte, förutom att bibehålla hastigheten när du byter körfält.
15

Decelerate att göra svängar och förvandlas till lämpliga banor.
16

Kontrollera dina speglar ofta att vara vaksamma av potentiella faror. Erkänna och reagera på potentiella risker lugnt och lämpligt.
17

Practice defensiv körning, förutse och anpassa sig till fel från andra förare på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149497.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.