Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur leverera en bil över land

Moving är en hektisk tid - transport av din bil bara lägger mer stress. Här är hur man gör det enkelt. Saker du behöver Málaga Telefon Böcker
Telefoner
bilförsäkring
Shipping Insurance
Visa fler instruktioner
1

bestämma när du vill flytta bil. Det tar ungefär lika lång tid som att köra sträckan själv, men väder och andra faktorer kan enkelt kombineras för att skapa en resa som tar en vecka.
2

ringa flera flyttar företag och berätta vilken typ av bil du vill flytta, de platser som du flyttar från och till, och när du planerar att flytta. Fråga om företagen kan förse dig med referenser.
3

Kontrollera dina topp tre val med Better Business Bureau.
4

Rada upp dina drag åtminstone två veckor i förväg. Se till att någon kommer att vara tillgängliga på pickup dagen att släppa bilen till bäraren.
5

Fråga förslagsställaren vilken typ av försäkringsskydd företaget har och om det finns en självrisk. Läs försäkringen noga och be om en kopia.
6

Titta förslagsställaren försiktigt på rörliga dag. Förslagsställaren ska fylla i en fraktsedel, som innefattar en rapport om tillståndet i din bil innan lastning. Inte underteckna formuläret om du inte håller med rapporten. Vissa skrupelfria flygbolag kommer att notera repor och bucklor där det inte finns någon, ifall nya visas under flytten.
7

Ha en bankväxel händig med din insättning eller förskottsbetalning för att ge till förslagsställaren på pickup dagen. Vissa företag vill ha betalt på kontoret, så se till att du vet i förväg hur betalningen kommer att göras.
8

Be för upphämtning och leverans uppskattningar tid. Få några löften - inklusive vad företaget kommer att göra om de löften bryts -. Skriftligen
9

Tänk på att en bil bäraren är ca 75 meter lång. Det kan vara omöjligt för föraren att få riggen i ett lägenhetskomplex uppfart. Även vissa bostadsområden orsakar problem med ledningar, träd och lokala lagar. I det fallet får föraren be dig att ta bilen till en närliggande parkeringsplats.
10

Ta bort alla dina personliga tillhörigheter från bilen. De omfattas inte av transportörens försäkring.
11

Kontrollera bilen vid leverans och notera eventuella problem på leveransrapport. När bilen har tecknats för, kommer du att ha svårt att göra en skadeståndstalan inte noteras vid leverans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147810.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.